Cégek | Arculat | Grafikák | Nyomdai termékek | Weboldalak | Dekorációk | Fotózás
Reklámajándékok Kiállítási installációk Projekt táblák  

Kiállítási installációs rendszer

A Kiállítási Installációs Rendszer a RAM Kft. saját fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

A különböző szerkezeti kialakítású oszlop típusok, 12-18mm vastag bútorlap tartó elemekből szerelhetők, az információt hordozó dekorációs elemek 3mm vastag habosított műanyag lapok, fotóminőségű fóliával, méretük általában 1x1, illetve 2x1m.

A rendszer előnye, hogy kis súlyúak, az oszlop típusok lapra szerelve szállíthatók, egy-egy oszlop felállítása 5-10 percet vesz igénybe.

A bútorlap és a műanyag elemekből oszloptípusok állíthatók össze, melyek a következő neveket kapták:

Az oszlop típusok:

1. Lencse

2. Henger

3. Csillag

4. Sziget

Minden oszlop földig érő reklámfelülettel is építhető, megnövelve ezzel a közölhető képi és szöveges információk terjedelmét.

Az oszlop típusok együttes alkalmazásával, változatos, jól bejárható és formagazdag kiállítási terület alakítható ki, amint a mellékelt példák bizonyítják.

        Az 1. lencse típus, 1db 12mm vastag 2.0 x 0.86m méretű, szélükön műanyag sínekkel ellátott bútorlap elemből, és 2 db 3mm vastag 2.0 x 1.0m – es, fotóminőségű fóliával fedett habosított műanyag dekorációs lapból építhető. A dekorációs felület 4m2.

 A dekorációs lapok egyszerű mozdulattal bepattinthatók a sínekbe. A méret különbségek miatt veszi fel a típus a lencse alakot.

      A 2.- 3. henger és csillag típusok szintén 12-18mm vastag, 2.0 x 0.64m - méretű, egyik szélén műanyag sínnel ellátott bútorlap elemekből, és 4 db 3mm vastag 1.0 x 1.0m, vagy földig érő reklámfelület esetén 2.0 x 1.0m méretű, fotóminőségű fóliával fedett habosított műanyag dekorációs lapból építhető. A dekorációs lapok egyszerű mozdulattal konvex, vagy konkáv bepattinthatók a sínekbe. A méret különbségek miatt veszik fel a henger vagy a csillag alakzatokat.

       A 4. sziget típus 6 db 12-18mm vastag 2.0 x 0.64m méretű, szélükön műanyag sínnel ellátott bútorlap elemekből, és 6db 3mm vastag 1.0 x 1.0m, vagy - hosszabb oszlop esetén -,

4db 1.0 x 1.0m és 2db 1.0 x 2.0m – es, fotóminőségű fóliával fedett habosított műanyag dekorációs lapból építhető. A dekorációs felület 6m2, illetve 8m2.

 A dekorációs lapok egyszerű mozdulattal bepattinthatók a sínekbe. A vízszintesen szerelt 2 db 1.0 x 1.0m, illetve 1.0 x 2.0m – es műanyag lapok, hátoldalukon külön merevítést kapnak, hogy síkjukat megtartsák.

Ezt a típust igény esetén, földig érő műanyag dekorációs elemekkel is készítjük. Ebben az esetben a reklámfelület kétszeresére, 6m2-ről 12m2-re illetve 8m2-ről 16m2-re növelhető.

A fent megadott méretű oszlopok a Kiállítási Installációs Rendszer elemeit képzik, de a megrendelő igényeinek megfelelő oszlopokat is megtervezünk és legyártjuk.

Kívánság esetén a reklámfelületek fotóminőségű fóliázását is vállaljuk.

Ha megnyerte valamelyik a tetszését, kérjen tőlünk árajánlatot!